Afbeelding voor kennismaken met Annet van Vliet - Verloskundige
Verloskundige Annet van Vliet

Mijn naam is Annet van Vliet. Je zult mij als waarnemend verloskundige tegen kunnen komen in de praktijk. Sinds 2002 ben ik verloskundige, daarnaast heb ik ook geruime tijd als verpleegkundige gewerkt. Toch ben ik uiteindelijk weer uitgekomen bij dit mooie vak, want dat is het zeker! Om zo tijdens de zwangerschap een stukje met jullie op te mogen wandelen en daarna de geboorte te begeleiden.

Naast bewaken van de bevalling vind ik het coachen ook een heel mooi aspect; een geboorte blijft voor mij bijzonder om mee te mogen maken. Het vak kent veel variatie en het mooie is om de zorg zoveel mogelijk af te stemmen op jouw behoefte.

Toch ben ik uiteindelijk weer uitgekomen bij dit mooie vak, want dat is het zeker!

Tot ziens in de praktijk!

BIG Registratienummer: 59057821903

J. Perkstraat 1 • 4207 RB Gorinchem • Telefonisch spreekuur:
 06-193 484 77 (Op werkdagen tussen 12:00 en 13:00 uur) • Diensttelefoon: 06-461 214 46
 (24 uur per dag bereikbaar)