Afbeelding voor kennismaken met Annet van Vliet - Verloskundige
Verloskundige Annet van Vliet

Mijn naam is Annet van Vliet en sinds 2021 ben ik als maat toegetreden tot de maatschap. In 2002 ben ik afgestudeerd als verloskundige, maar in de jaren daarna heb ik ook geruime tijd gewerkt als verpleegkundige. Toch ben ik in 2018 weer uitgekomen bij dit mooie vak en geniet ik van het werken als verloskundige! In 2022 heb ik ook mijn basisdiploma echoscopie gehaald, wat een leuke aanvulling is op het toch al veelzijdige vak.

Wat ik een mooie uitdaging vind in de verloskunde is om keer op keer echt te zien en te luisteren naar waar behoefte aan is; of het nu gaat om het begeleiden van een moeder die een miskraam doormaakt of het coachen van een echtpaar bij de geboorte van hun kindje. Om zo passende zorg te bieden en even naast iemand te mogen lopen maakt dit vak heel bijzonder en dynamisch. Het stemt mij dankbaar dat ik dit mag doen!
Toch ben ik uiteindelijk weer uitgekomen bij dit mooie vak, want dat is het zeker!

Tot ziens in de praktijk!

BIG Registratienummer: 59057821903

J. Perkstraat 1 • 4207 RB Gorinchem • Telefonisch spreekuur:
 06-193 484 77 (Op werkdagen tussen 12:00 en 13:00 uur) • Diensttelefoon: 06-461 214 46
 (24 uur per dag bereikbaar)