Verloskundige Coraline Heikens

Ik ben Coraline Heikens, geboren en getogen in Gorinchem. In 2014 ben ik afgestudeerd aan de Verloskunde Academie Rotterdam. In 2015 heb ik ook mijn diploma voor echoscopie behaald. Tijdens mijn studie heb ik vier jaar in Rotterdam gewoond, inmiddels woon ik weer in het vertrouwde Gorinchem en ben ik in 2017 toegetreden tot de maatschap.

Het mooiste van ons vak vind ik de begeleiding van (aanstaande) ouders in een unieke periode van hun leven. Het krijgen van een kindje is bijzonder en spannend tegelijk en daarom wil ik jullie graag hierin begeleiden door persoonlijke gesprekken en aandacht. Het geeft mij dan ook iedere keer weer positieve energie als kersverse ouders goed terugkijken op de zwangerschap, de bevalling en de kraamperiode. Samen met Susanne geef ik voorlichtingsavonden om jullie nog beter voor te bereiden op de komst van jullie kindje en de periode daarna.

Mijn werk is mijn passie, dat merk ik iedere dag weer. Wat word ik blij van de enthousiaste ouders bij het zien van de eerste beelden van hun kindje tijdens de echo.

In 2019 ben ik voor het eerst moeder geworden van ons zoontje Niels. Na al die jaren werken heb ik nu zelf ervaren hoe het is om zwanger te zijn, te bevallen en moeder te worden. Ik weet nu wat ouders voelen als ze voor het eerst hun kindje zien en in hun armen krijgen. En hoe bijzonder is het dat wij daar getuige van zijn!

Graag tot ziens in de praktijk!

BIG Registratienummer: 39918726803

J. Perkstraat 1 • 4207 RB Gorinchem • Telefonisch spreekuur:
 06-193 484 77 (Op werkdagen tussen 12:00 en 13:00 uur) • Diensttelefoon: 06-461 214 46
 (24 uur per dag bereikbaar)