Verloskundige Coraline Heikens

Ik ben Coraline Heikens, geboren en getogen in Gorinchem. In 2014 ben ik afgestudeerd aan de Verloskunde Academie Rotterdam en heb ik eerst ruim twee jaar gewerkt als waarneemster in Rotterdam en in de polder. In 2017 ben ik toegetreden tot de maatschap. In de praktijk ben ik ook echoscopist en plaats en verwijder ik spiralen.

Het mooiste van ons vak vind ik de begeleiding van (aanstaande) ouders, uit diverse culturen en met verschillende achtergronden, in een unieke periode van hun leven. Het krijgen van een kindje is bijzonder en spannend tegelijk en daarom wil ik jullie graag hierin begeleiden door persoonlijke gesprekken en aandacht. Het geeft mij dan ook iedere keer weer positieve energie als kersverse ouders goed terugkijken op de gehele zorg.

Mijn werk is mijn passie, dat merk ik iedere dag weer. Wat word ik blij van de enthousiaste ouders bij het zien van de eerste beelden van hun kindje tijdens de echo.

Ik ben trotse moeder van Niels (2019) en Thijs (2022) en heb dus zelf ervaren hoe fijn het is als je begeleidt wordt door een verloskundige waar je je veilig en vertrouwd bij voelt. Het krijgen van een kindje is het allermooiste wat je kunt overkomen, en tegelijkertijd is het ook een pittige fase.

Graag tot ziens in de praktijk!

BIG Registratienummer: 39918726803

J. Perkstraat 1 • 4207 RB Gorinchem • Telefonisch spreekuur:
 06-193 484 77 (Op werkdagen tussen 12:00 en 13:00 uur) • Diensttelefoon: 06-461 214 46
 (24 uur per dag bereikbaar)