verloskundige-coraline-heikens-Verloskundige-Praktijk-Gorinchem1

Ik ben Coraline Heikens, geboren en getogen in Gorinchem. In 2014 ben ik afgestudeerd aan de Verloskunde Academie Rotterdam. In 2015 heb ik mijn diploma voor echoscopie behaald. Tijdens mijn studententijd heb ik vier jaar in Rotterdam gewoond, inmiddels woon ik weer in het vertrouwde Gorinchem. In het derde en vierde jaar van de opleiding mocht ik bij de praktijk stage lopen, dit klikte erg leuk dus mocht ik na mijn afstuderen direct aan de slag als waarneemster. Per 1 januari 2017 ben ik als vaste maat in het team gekomen en dit bevalt mij erg goed.

Mijn werk is mijn passie, dat merk ik iedere dag weer. Wat word ik blij van de enthousiaste ouders bij het zien van de eerste beelden van hun kindje tijdens de echo.

Het geeft mij elke keer weer positieve energie als een zwangere en haar partner goed terugkijken op de zwangerschap, de bevalling en de kraamtijd. Het is mijn streven dat elke zwangere en partner met vertrouwen hun bevalling tegemoet gaan.

Graag tot ziens in de praktijk!

BIG Registratienummer: 39918726803