Mijn naam is Martine Kroeze. Ik ben getrouwd en we hebben drie kinderen. In 1998 ben ik afgestudeerd en al vrij snel, in januari 1999 startte ik in dit team in Gorinchem. Sinds een aantal jaar ben ik ook een van de echoscopisten en kunnen we een echo maken in onze verloskundigepraktijk.

De verloskunde vind ik een prachtig vak, dat ik met grote passie beoefen.

Ik vind het mooi om een aantal maanden met de aanstaande ouders te mogen optrekken en te zien hoe ze toegroeien naar het ouderschap. Ik ben iedere keer weer onder de indruk van de kracht van de vrouwen en het duidelijkst zie je die toch wel bij de bevalling. Ik probeer dan ook iedere keer weer, om die kracht en het vertrouwen in eigen kunnen naar boven te halen. Deze begeleiding is wel teamwork: samen met de vrouw en haar partner kijken wat er nodig is en waar behoefte aan is. Kwalitatief goede zorg, die past bij de zwangere en haar partner. Met aandacht voor de persoon en niet alleen voor regeltjes. Goede uitleg, een luisterend oor. Dat is waar ik als verloskundige voor sta.

BIG Registratienummer: 69044166203