vervangend-verloskundige-conny-versluis-Verloskundige-Praktijk-Gorinchem

Op 13-jarige leeftijd wist ik het: ik wilde graag verloskundige worden. Op 6 juli 2000 is die droom uitgekomen en ben ik afgestudeerd aan de verloskundige-opleiding in Rotterdam. Daar ben ik een tijdje werkzaam geweest als waarneemster. Omdat ik liever in een kleinere stad wilde werken en wonen, kwam ik in Gorinchem terecht. Eerst als maat en nu als waarneemster werk en woon ik met veel plezier in deze stad.

Ik vind het fantastisch om als verloskundige te mogen werken en het wonder van de ontwikkeling van nieuw leven van dichtbij mee te maken.

Het blijft heel speciaal om bij zo’n bijzonder moment als de bevalling aanwezig te mogen zijn. Zelf heb ik, samen met mijn lieve man, 5 kinderen. De zwangerschappen, bevallingen en kraambedden zijn voor mij mooie herinneringen. Ik hoop dat jullie straks hetzelfde zeggen!