Waarnemend verloskundige Esther Koppelaar

Ik ben Esther Koppelaar. Opgegroeid in Hardinxveld-Giessendam en sinds 2 jaar woon ik samen met mijn vriend in het mooie Gorinchem. Sinds 2018 ben ik verloskundige. Je kunt mij tegenkomen bij de praktijk als waarnemend verloskundige. Sinds de dag dat ik verloskundige ben blijf ik het een wonder vinden hoe het lichaam van de mens zich kan aanpassen en hoe man en vrouw in het proces groeien tot ouders. Prachtig om dit elke keer opnieuw mee te maken.

Wie weet in de toekomst kun je mij dus ook tegenkomen bij de echo's.

Ik heb de ambitie om ook echoscopiste te worden, de eerste stappen daarvoor zijn ook gezet, maar helaas door Corona wordt mijn opleiding telkens uitgesteld.
J. Perkstraat 1 • 4207 RB Gorinchem • Telefonisch spreekuur:
 06-193 484 77 (Op werkdagen tussen 12:00 en 13:00 uur) • Diensttelefoon: 06-461 214 46
 (24 uur per dag bereikbaar)