Positieve test - kinderwens
Wil je zwanger worden? Een goede voorbereiding vergroot de kans op een prettige zwangerschap, bevalling en een gezonde baby.

 Veel problemen in de zwangerschap en in het latere leven van je kind hebben een oorsprong in de eerste aanleg van het embryo (de baby tot 12 weken) en de placenta (de moederkoek). Een gezonde levensstijl kan de omstandigheden waaronder je zwanger wordt, de uitkomst voor jezelf en je kind positief beïnvloeden. Ook je voeding is van belang. Voor extra informatie kun je ook terecht op strakszwangerworden.nl

Verder staat op zwangerwijzer.nl een vragenlijst die je anoniem in kunt vullen, waarmee je kunt ontdekken of er factoren zijn die de zwangerschap voor jou of de baby ongunstig beïnvloeden. Omdat ook je partner een rol speelt bij het zwanger worden en tijdens de zwangerschap is er ook voor mannen een vragenlijst beschikbaar. Wij adviseren je om van deze vragenlijst gebruik te maken omdat je op deze manier kunt nagaan wat voor jou van belang is als je zwanger wilt worden of al zwanger bent. Het invullen van de vragenlijst kost ongeveer 10 minuten.

J. Perkstraat 1 • 4207 RB Gorinchem • Telefonisch spreekuur:
 06-193 484 77 (Op werkdagen tussen 12:00 en 13:00 uur) • Diensttelefoon: 06-461 214 46
 (24 uur per dag bereikbaar)